keskiviikko 8. elokuuta 2018

Vuosi edellisestä

Edellisessä postauksessa pohdin jos seuraavaan tekstiin menisi alle kuukausi. No, ei mennyt putkeen. Edellinen postaus on kirjoitettu hieman yli vuosi sitten! Tässä välissä ehdin taukoilla koko syksyn ja tammikuussa päätin laittaa pillit pussiin kokonaan. Noin viikon verran olen kuitenkin taas laittanut esimerkiksi sijoituksia muotoon ja miettinyt miten saisin domainin laskun maksettua, joten lopetuspäätös täytynee pyörtää...

Viimeiseen vuoteen virtuaaliharrastuksessani ei ole siis tapahtunut mitään. Muutama hevonen palautui kasvattajille ja muutaman oman kasvatin olen myynyt, mutta siinä se. Kaikki on seissyt ja seisoo vielä sen aikaa kunnes domain on taas ylhäällä. Kuitenkin kaikki sijoitukset on nyt laitettu muotoon ja hevosia on ilmoitettu kilpailemaan, joten asiat kuitenkin kulisseissa edistyvät.

Joitakin päätöksiä täytyy myös esimerkiksi Viisikon eteen tehdä, sillä sen hevosmäärä on kasvanut aivan liian suureksi. Tulen siis karsimaan suomenhevosia jonkin verran ja erittäin todennäköisesti myös muut rodut kokevat vähän harvennusta. Minulla ei ole aikaa eikä jaksamista panostaa niin moneen hevoseen laatuarvosteluja ajatellen. Kun sivut taas toimivat on aika myydä hevosia ja ilmoittaa vanhempia laatuarvostelutilaisuuksiin, että ne pääsevät sitten vihreämmille laitumille.

Tämä nyt oli tällainen lyhyt tilannekatsaus. Pidempää tekstiä on ehkä jossain vaiheessa luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti